Arsenal billetter

Arsenal er et av de mest historiske lagene i engelsk fotball, og kommer fra Nord-London – nærmere bestemt i Holloway i bydelen Islington. Klubben ble stiftet i 1886, og er med dette en av de eldste nåværende fotballklubbene i England, som fortsatt spiller på det høyeste nivået.

Arsenal billetter

Ta med deg en vennegjeng og kjøp Arsenal billetter nå! Billettprisene på kamp og hotell (eller hver for seg) er ofte rimelige hvis man er ute i god tid.

PS: Det lønner seg å bestille sammen; i England er det ofte en avgift for å ligge på et enkeltrom. Bestiller dere sammen, kan dere ligge på dobbel- og trippelrom som er billigere enn hva du ville betalt for ditt enkeltrom.

Se Arsenal på Emirates

The Gunners spiller sine hjemmekamper på Emirates, som har plass til snaut 60 500 tilskuere. Tidligere spilte Arsenal FC på den velkjente arenaen Highbury, men bestemte seg sent på 90-tallet for å utvide. Den praktfulle Emirates Stadium stod klar til bruk i 2006.

Dette er en fotballarena med en fantastisk atmostfære, og du vil elske stemningen npr The Gunners tar imot motstandere fra fjern og nær. Hvis det er én kamp du som Arsenal-supporter må skaffe deg fotballbilletter til, må det være erkeoppgjøret med Tottenham. Et rent London-oppgjør med masse historie. Dette vil bli en kamp du aldri glemmer – det er alltid fart og spenning i disse oppgjørene!

Vil du ha billetter til Arsenals bortekamper?

Hvis du er ekstra tøff og har lyst til å være med de mest ihuga Arsenal-supporterene på tur, er du selvfølgelig hjertelig velkommen. Fans betyr mye på hjemmebane, men har alt å si for matchen på bortebane.

Hvis du vil kjøpe fotballbilletter til en bortekamp, klikker du på samme link. Gå deretter til Premier League-oversikten (evt. en cup), og velg det laget du ønsker å se. Deretter vil du komme til et kampoppsett hvor du bare velger ut møte med Arsenal.

Skulle du ha problemer med å finne den riktige kampen, kan du sende oss en mail så skal vi ta en titt på det.

Dette er Arsenal Football Club

Selv om Arsenal kom tidlig med i The Football League (1893), var de første årene en berg og dalbane for klubben. Med en noe usentral plassering, geografisk sett, møtte det ofte få tilskuere til kamp, noe som automatisk førte til finansielle problemer. I 1913 ble laget flyttet til Highury Stadium, og utsikten for fremtiden, både økonomisk og i form av prestasjoner, så umiddelbart lysere ut.

På 30, 40 og 50-tallet var Arsenal en av Englands beste fotballag. På disse tre ti-årene ble klibben ligamester syv ganger, og kunne heve FA-cup trofeét tre ganger.

Selv om mange «klager» på for få troféer i dag, må man huske på at klubben har vært fantastisk gode fra 90-tallet frem til i dag. Dette er selvfølgelig mye på grunn av Arséne Wenger, som har laget avtaler med mange utenlandske og nasjonale klubber, og har fått til mye på lite. Han har hentet spillere billig, solgt dem dyrt – og har sørget for å alltid ha jokere på benken. Wenger er uten tvil en av de beste fotballtrenerene i fotballens historie, og har betydd ekstremt mye for både klubben og fotballen generelt. Arsenal har vunnet Premier League tre ganger etter PL-oppstarten i 1992, og dette er en bragd i seg selv, med tanke på at Manchester United har vært verdens beste fotballag i store deler av denne epoken.

Som første Londonslag noensinne kom også The Gunners til finalen i Champions League i 2006, men tapte finalen mot Barcelona.

Som norsk supporter venter vi forøvrig fortsatt på den første nordmannen!