Liverpool billetter

Liverpool er et mektig navn innen internasjonal fotball, og et av de mest populære lagene her i Norge. Klubben som ofte omtales som «The Reds» eller «Pool» har Anfield som hjemmebane – som kan romme i overkant av 45 000 tilskuere.

Liverpool billetter

Se Liverpool på Anfield

Dette er arenaen som det oser respekt av – her er det alltid herlige oppgjør. Det er en eventyrlig opplevelse å se The Reds ta imot naboene Everton, erkefienden United eller en av de andre lagene i engelsk Premier League. Liverpool billetter er blant de rimeligste av topplagene i PL, og sånn sett får man utrolig mye igjen for pengene. Er du tidlig ute, får du også storoppgjør som nevnte Everton for en OK pris.


Selv om Anfield «bare» rommer 45 000 tilskuer, der dette et av de mest stemningsfulle stadioene i hele verden.

Valuta for pengene? Sitt sammen med The Kop!

Hvis du vil ta deg råd til en ekstra flott tur, anbefaler vi VIP-pakken, hvor du får billetter sammen med hjemmesupporterene, The Kop. Dette kommer til å bli en fantastisk opplevelse – og kommer til å være verdt pengene alene. Men i tillegg kommer det noen ekstra spennende godbiter:

  • 3 netter på trestjerners hotell, sentralt i byen
  • Frokost
  • Buffémiddag dagen før kamp, sammen med gamle Liverpool-legender som Steve McManaman og Robbie Fowler
  • Quiz og massevis av underholdning

Her kan du få priser fra mellom tre og fire turen kroner per person – og er uten tvil masse valuta for pengene.

Dette er Liverpool

Det er få lag i Europa som har en så fantastisk historie som Liverpool FC. Anfield ble bygd i 1894, men allerede da var det en irriterende nabo i Everton som forstyrret, og okkuperte denne arenaen. I begynnelsen av 1890-tallet førte imidlertid en krangel til at Everton tok til takke med Goodison Park. Fra hobbyspillere på sent 1800-tall slet LFC seg opp gjennom rangeringene, og rykket til slutt opp til det øverste nivået i England. Allerede i 1901 vant de sitt første ligamesterskap.

I etterkrigsårene var Liverpool en berg og dalbane, men blant Europas aller beste fotballag. På 70-tallet var det ingen tvil om hvem som regjerte hele fotballhalvøya – Pool var overlegne. I Europaligaen i 1984 møtte Liverpool det Italienske topplaget Juventus, hvor Liverpool-supportere prøvde å gå til angrep på supportere for det andre laget – som selvfølgelig svarte med å flykte. Presset på rekverkene ble for mye, og flere supportere mistet livet. Noen år etterpå inntraff også den forferdelige Hillsborough-tragedien hvor 96 mennesker døde av at det ble sluppet inn for mange mennesker – mange ble kvalt og presset i hjel.

Det fulgte et 90-tall med mange nedturer, og alt for få oppturer – men noen var det likevel. Vi fikk se flere nordmenn i aksjon, og stemningen på Anfield var like storartet som den alltid hadde vært. Fra 2000-tallet og frem til i dag har det vært mange trenerskifter, og eierskifte. I 2005 ble det en fantastisk seier i Champions League – hvor vi noterer oss tidenes mest spennende finale. Et oppgjør som rett og slett hadde det meste. Fotballklubben fra Mersey-side har en lys fremtid i møte, med mange spennende spillere. Selv om det har vært ulike meninger om managerenes spillerkjøp de siste årene, har The Reds mange unge spillere som uten tvil kommer til å glitre hvis vi ser noen år frem i tid.

Norske spillere som har spilt for Liverpool:

  • Stig Inge Bjørnebye
  • Vegard Heggem
  • Frode Kippe
  • Bjørn Tore Kvarme
  • Øyvind Leonhardsen
  • John Arne Riise

Med Liverpool billetter får du en fantastisk opplevelse – vi ønsker deg en fantastisk flott fotballtur. You’ll Never Walk Alone!