Manchester United billetter

Manchester United er verdens mest populære fotballag. Klubben ble stiftet i 1878 under navnet Newton Heath LYR football club, men fikk sitt nåværende navn i 1902.

Manchester United billetter

Når du reiser til England og Manchester for å se de røde djevlene regjere på Old Trafford – også kalt Drømmenes Teater – kommer du til å få en av dine livs opplevelser. Det er masse trøkk i byen, og en fantastisk stemning på arenaen.

Se United på Old Trafford

The Theater of Dreams har vært Uniteds hjemmearena siden 1910 og skal romme i overkant av 76 000 tilskuere. Her kan du bli vitne til intense oppgjør – uansett om de møter erkerivaler som Liverpool og City eller et noe mer komfortabelt oppgjør. Stemningen og magien finnes alltid når den røde delen av byen spiller fotballkamp.

Prisene på Manchester United billetter varierer veldig, og det kan lønne seg å bestille i god tid. Kamper i Premier League og engelske cuper er som regel de rimeligste, mens det kan koste noen kroner ekstra å se de største oppgjørene i Champions League.

Bestill fotballtur til Manchester sammen

Det kan lønne seg å være flere om regningen. Det kan nemlig forekomme en ekstraavgift på hotellet (om du bestiller kampbillett og hotell i ett) hvis du reiser alene. Reiser du sammen med flere, kan dere enkelt bestille et rom for både to og tre stykker – og dermed spare en del penger.

Dette er Manchester United

Den røde delen av Manchester by har verdens mest populære fotballag, og er ansett som den klubben med mest verdi på verdensbasis. Man kan diskutere om klubber som Barcelona og kanskje også Real Madrid har vært bedre de siste årene, men det gjør ingen innvirkning på at United er verdens mest populære fotballag – og har langt flere meritter å vise til enn de fleste andre klubber.

Sir Alex Ferguson tok over som Manager i 1986 og har siden 1990 ført de røde djevlene til dominans både i liga og i cuper. I 98/99-sesongen fullførte de «The Treble», som vil si suksess i både FA-cup, Premier League og Champions League – hvor vår egen Ole Gunnar Solskjær avgjorde på overtid på selveste Bayern München.

Ser vi vekk fra meritter gjennom en bølgedal i hele forrige århundre, er det den tragiske ulykken i februar 1958 som klubben er mest kjent for. 8 spillere og 15 andre personer døde i flyulykken. Matt Busby, som også ble skadet i ulykken, hadde bygd opp et lag med nesten bare unggutter – og vant serien bare et par år før med en gjennomsnittsalder på 22 år. Noen år etter ulykken tok han igjen over United og skapte stjerner som den mye omtalte George Best.

Norske spillere som har spilt/spiller for Manchester United:

  • Henning Berg
  • Erik Nevland
  • Ronny Johnsen
  • Ole Gunnar Solskjær
  • Magnus Wolff Eikrem
  • Etzaz Hussein
  • Joshua King
  • Mats Møller Dæhli

Kjøp billige billetter til Manchester United nå, og få en tur du aldri vil glemme. Vi ønsker deg og de du vil reise med en fantastisk flott fotballreise!