Bundesliga

En reise til Tyskland for å se storklubber som Bayern München, Hertha Berlin og Borussia Dortmund i aksjon i den tyske Bundesligaen er en drøm for mange. Nå kan drømmen oppfylles, da vi enkelt hjelper deg med å finne rimelige Bundesliga billetter til de største lagene og oppgjørene i tysk fotball. Enten du vil se Borussia Dortmund spille på den desidert største arenaen i Tyskland (Signal Iduna Park med kapasitet til over 80 000 mennesker), eller se det dominerende Bayern München i aksjon på Allianz Arena, så hjelper vi deg med Bundesliga billetter.

Når toppklubbene i Bundesliga møtes så er det som regel stor kamp om billettene. Vil du sikre deg Bundesliga billetter til oppgjør mellom for eksempel Dortmund og Bayern, så bør du planlegge godt!

Hannover billetter

Den tyske klubben Hannover, eller «Hannover 96» som de egentlig heter, er en toppklubb som sliter med at de iløpet av sin lange levetid har vunnet svært få trofeer. Sist gang de vant den hjemlige ligaen var nemlig helt tilbake i 1954. Men for et trøkk på tribunen! Bli med på fotballreise du også!

Borussia Dortmund billetter

Borussia Dortmund er en av de mest tradisjonsrike klubbene i Tyskland, som ble etablert for over 100 år siden. «The Borussians» har i moderne tid gjort det svært bra både i sin egen liga og utenfor landets grenser. Bli med på en fotballreise og støtt laget du også!

Bayer Leverkusen billetter

Bayer Leverkusen er en av de største klubbene i Tyskland, som også har vunnet den hjemlige ligaen hele fire ganger de siste femten årene. De har imidlertid ikke klart å markere seg utenfor landets grenser, men det er en stor idrettsklubb som har proffe lag i mer eller mindre alle de populære idrettene.

Bayern München billetter

Du kan se FC Bayern München, og få en opplevelse for livet. Dette er et av verdens største fotballag – både når det kommer til supportere, men også når det kommer til historie. Storlaget fra München har hatt enormt suksess i Europa, og ikke minst i den tyske Bundesligaen.