Real Madrid billetter

Den ærverdige, spanske fotballklubben har briljert fotballverdenen i en årrekke og fortsetter å ha et fantastisk stjernegalleri til enhver tid. Santiago Bernabéu er et fort, og du kan bli med. Bestill fotballreise og støtt laget du også!

Real Madrid billetter

Vi anbefaler deg å oppleve Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Xabi Alonso og resten av stjernegalleriet på hjemmebanen Santiago Bernabéu. Får du sjansen bør du sikre deg Real Madrid billetter i oppgjøret mot Barcelona, som ofte omtales som «El Clasico», et av fotballverdens største oppgjør. Du får se flere av verdens beste og mest berømte fotballspillere fra begge lag på banen samtidig, og oppleve en fullstappet stadion med en atmosfære du sjeldent får oppleve igjen. Kjør på!

Real Madrid på Santiago Bernabéu

Madrid-anlegget Santiago Bernabéu har vært hjemmebanen til Real Madrid siden 1947, men har gjennomgått flere utvidelser siden den gang, i takt med lagets økende supportermasse. Nå er det plass til imponerende 85 454 publikummere på lagets hjemmekamper, noe som gjør stadionet til et av verdens største. Dog opplevde laget en viss form for publikumssvikt i 2012/13-sesongen, da snittbesøket var på kun 68 876 – et fall på nærmere 6000 publikummere for hver hjemmekamp sett iforhold til sesongen før.

Men bestiller du Real Madrid billetter til et av de større oppgjørene i La Liga, som lokaloppgjøret mot Atlético Madrid eller et av de mange oppgjørene mot Barcelona, blir det garantert fullt hus og god stemning. Nå som laget også har fått på plass ny trener og sannsynligvis gjør en del forandringer i spillertroppen før 2013/14-sesongen har interessen for fotball igjen økt i Madrid.

Kjøp fotballbilletter til Real Madrid i dag, og se et av verdens beste fotballag i aksjon mot flere av verdens største fotballklubber. I tillegg kan du, både før og etter kampen, nyte en av Europas vakreste hovedstader.

Nordmenn i Real Madrid

Spillerstallen til Real Madrid består stort sett av spansktalende spillere fra enten hjemlandet Spania eller nabolandet Portugal, i tillegg til enkelte forsterkninger fra Argentina og Brasil. Nærmest hver eneste spiller i startelleveren til Real Madrid blir sett på som en stjernespiller, slik at det er sjeldent rom for utenlandske spillere i denne troppen. Du vil neppe se noen nordmenn i aksjon på Santiago Bernabéu med det første heller, med mindre de står på motsatt banehalvdel.

Real Madrid i dag

Etter en noe skuffende 2012/13-sesong, hvor det verken ble gull i den hjemlige ligaen eller cupen, og heller ikke i den internasjonale turneringen Champions League, endte det med at den meritterte manageren José Mourinho måtte gå av trenerstolen. De fleste av spillerne er dog fortsatt på plass, og nylig ble det kjent at den tidligere PSG-treneren Carlo Ancelotti er den nye sjefen på Bernabéu. Dersom han klarer å blåse ny gnist i spillergruppa er det meget sannsynlig at Madrid-laget henter hjem langt flere trofeer det kommende året enn hva de gjorde i forrige sesong.

Real Madrid har mye å hevne mot sine erkerivaler i Barcelona, slik at det ligger an til nok en spennende sesong mellom de to storlagene. Sikre deg billige Real Madrid billetter allerede nå – for laget kommer garantert til å være med i toppstriden i samtlige turneringer i 2013/14-sesongen.